Beweging is een belangrijke pijler voor een gezonde leefstijl. Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest! Op deze pagina vind je relevante artikelen en online cursussen om deze pijler eens flink in beweging te zetten!

Wist je dat beweging niet alleen leidt tot een betere conditie, stofwisseling en steveriger spieren, maar ook zorgt voor een betere slaap, meer ontspanning en mentale kracht? Door te bewegen zet je letterlijk alles in beweging. Ondanks dit gegeven haalt slechts een enkeling de beweegnorm. Tijd dus om je in beweging te zetten! Welke soort beweging past bij jou? Wat heb je nodig? Waar heb je plezier in? Hieronder vind je een selectie van online trainingen die je vanuit huis kunt doen. No more excuses. Have fun!!

online trainingen

Lage rugpijn

Lage rugpijn? Oefen met AudioFysio naar snelle pijnverlichting

Lage rugpijn, bijna iedereen krijgt ermee te maken. De klachten zijn vervelend, maar er is een eenvoudige oplossing die voor bijna iedereen mogelijk is: oefeningen! Het oefenprogramma van AudioFysio kan helpen om rugpijn te verminderen en voorkomen. Luister en oefen mee! Ontdek en ervaar hoe je met simpele stappen kunt werken aan een pijnvrije rug en een gezonder leven. Ontvang nu 20% korting met kortingscode: Leefstijl20.

Practice van Happy With Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! En je kunt al vanaf €12,50 p/mnd (of €9,99 p/mnd bij jaarabonnement) gebruik maken van 'De Netflix van de Yoga'!

Yoga

Je hoeft geen Superman of Superwoman te zijn om jouw droomlichaam te bouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Sinds 2013 helpen Henry en Rinus, coaches van Droog Trainen Academie, mannen en vrouwen online om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Inmiddels hebben zij online honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. Ben jij hier ook klaar voor? Verlaag binnen 8 - 16 weken effectief je vetpercentage voor een strakker en mooier gevormd lichaam met meer definitie (zonder jojo effect).

Droog Trainen Protocol Mannen

Bekijk hier het protocol voor mannen en begin vandaag nog met het bouwen van jouw droomlichaam.

AllesOverLeefstijl.nl

sanne IJben

Sanne is oprichter van het platform Allesoverleefstijl.nl. Als psycholoog, ervaringsdeskundige en leefstijlcoach (in opleiding) helpt ze mensen met zelfregie en veerkracht naar een energieker en gelukkiger leven.

Populaire Artikelen

Laatste artikelen

VOLG ONS OP #ALLESOVERLEEFSTIJL