Leefstijlcoaching

Ben jij er klaar voor om de regie te pakken over jouw gezondheid en welzijn? Zet dan vandaag nog die eerste stap en plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Naast dat jij je verhaal kunt doen en je vragen kunt stellen, geef ik je uitleg over mijn werkwijze en besluiten we of en hoe we samen verder gaan. Dit gesprek duurt dertig minuten en is kosteloos en vrijblijvend. 

Intake

In dit gesprek bespreken we jouw doel(en), motivatie, verwachtingen en brengen we je huidige leefstijl in kaart. Het kan gaan over jouw voeding, beweging, ontspanning, stress, slaap en/of gezondheid. Door het krijgen van inzicht, wat is voor jouw belangrijk op dat moment, bespreken we waar je aan wilt werken en wat de opties zijn. Vanuit hier starten we met het maken van een plan en kun jij aan de slag met de door jouw gekozen actie’s.

Coachsessies

Hoe gaat het met je en waar wil jij het over hebben in dit gesprek? Hoe staat het met je actie’s, is er sprake van belemmeringen?

Het aantal coachsessies is afhankelijk van de vraagstelling. Gemiddeld zijn zo’n vijf tot zeven coachsessies nodig om je doelen te behalen, oude levenspatronen af te leren en nieuwe eigen te maken voor duurzame gedragsverandering. Maar soms zijn een of twee sessies voldoende om een gerichte vraag te onderzoeken en een duwtje in de juiste richting te krijgen. 

Tarieven

Vrijblijvend advies gesprek en kennismaking

gratis, maximaal 30 minuten

Coaching

Intake 1,5 uur + 3 sessies van 45 minuten:
€ 400,- inclusief btw

Intake 1,5 uur + 6 sessies van 45 minuten: 
€ 700,- inclusief btw

Strippenkaart van 450 minuten:
€ 850,- inclusief btw

  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, voorbereiding en uitwerking, exclusief eventuele reiskosten.
  • Kosteloze annulering is mogelijk tot 24 uur van te voren. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.
  • De strippenkaart is 1 jaar geldig.
  • De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je onderaan deze pagina.

Vergoedingen

  • Individuele leefstijlcoaching wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar. 
  • Steeds meer werkgevers onderkennen dat preventief investeren in vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl van medewerkers loont. Zij faciliteren hun medewerkers hier dan ook bij vanuit een opleidingsbudget of in het kader van ziektepreventie. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Aangesloten bij

BLCN logo blauw
Kabiz
client-image