Hoe veerkrachtig ben je?

Testtijd: 5 minuten

We krijgen allemaal wel eens met tegenslag te maken. De een is daar echter beter tegen opgewassen dan de ander. Wanneer we het hebben over veerkracht, hebben we het over het vermogen om je te herstellen van tegenslag of het ervaren van stress.

In welke mate ben jij in staat om te relativeren, creatieve oplossingen te bedenken, gevoelens te benoemen, los te laten of zelfverzekerd te blijven? Ontdek met deze test van veerkrachtexpert Al Siebert hoe veerkrachtig je bent.

Deze test is een bewerking en vertaling van de test ‘How Resilient are you?’ , ontwikkeld door wijlen Al Siebert, hoogleraar psychologie aan Portland State University (VS) en oprichter van het naar hem vernoemde Al Siebert Resiliency Center in Portland (VS). Meer lezen: The Survivor Personality, Al Siebert, Uitgeverij Penguin.

Doe nu de test en meet jouw veerkracht!

Sanne
Sanne
Sanne is oprichter van het platform Allesoverleefstijl.nl. Als leefstijlcoach, opgeleid psycholoog en ervaringsdeskundige helpt ze mensen met zelfregie en veerkracht naar een energieker en gelukkiger leven.

Gerelateerde berichten

Volg Ons

5FansLike
320VolgersVolg
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

Recente berichten