Volgens diverse schattingen zijn er wereldwijd meer dan 100.000 apps met als label ‘gezondheidsapp’. Maar het is lastig om in dit enorme aanbod de juiste gezondheidsapps te vinden, die ook betrouwbaar, effectief zijn en zorgvuldig met je privacy omgaan. De GGD AppStore biedt daarom een platform met gezondheidsapps die voldoen aan de genoemde criteria.

GGD Appstore
de beste apps voor jouw gezondheid

Benieuwd wat de GGD Appstore voor jou te bieden heeft? Bekijk onderstaande video.

Vind de app die het beste bij jouw leefstijl past

De GGD Appstore heeft de gezondheidsapps ingedeeld volgens de categorieën van de positieve gezondheid. Dus wil je bijvoorbeeld werken aan je lichaam of juist je psyche? Dan kun je hier eenvoudig op selecteren. Ook worden de apps getest door onafhankelijk professionals. Dat maakt kiezen nog makkelijker!

Laptop typen

Mijn Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Niet alleen de juiste voeding of voldoende beweging zijn bepalend voor een gezonde leefstijl. Daarbij gaat het erom dat JIJ je gezond en energiek voelt, op de manier die bij JOU past. Het invullen van de vragenlijst Positieve Gezondheid helpt je kiezen en bespreken wat voor jou belangrijk is. Ook kun je dit gebruiken als vertrekpunt bij de start van jouw leefstijlverbetering. Omdat je resultaten opgeslagen worden, kun je ook jouw verbetering volgen!